Goede doelen

Een belangrijk uitgangspunt van de HUIS VAN VERHUUR 10 Mijl van Zwolle Zuid is dat een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken wordt.

Met de 13e editie van 13 april 2024 steunen wij de volgende goede doelen:

MyZwolle – For Ukraine zet zich in voor creëren van een wij-gevoel in de vorm van activiteiten en projecten die er toe doen en zich richten op vrijheid. Momenteel richt zij zich vooral op het verzorgen van  directe hulp in Oekraïne door middel van donaties, goederen, transport en menskracht.

www.myzwolle.nl

 

t Hoefijzer is gespecialiseerd in paardrijden voor mensen met een beperking en wil de integratie van mensen met een beperking bevorderen. Hiertoe is er ruimte voor dagbesteding en worden mensen met een beperking in de gelegenheid gesteld onder begeleiding de dagelijks werkzaamheden in- en rond de manege te verrichten.

www.thoefijzer.nl

 

Kind in beeld heeft zich ten doel gesteld activiteiten te organiseren voor kinderen samen met hun ouders en/of verzorgers uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen. Activiteiten van de stichting zijn onder andere de Sinterklaasactie, Hét Grote Sinterklaasfeest, Hét Grote Zomerfeest, Uitje Dinoland, Uitje Slagharen, Uitje IJsbeeldenfestival.

www.stichtingkindinbeeld.nl