Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen

Staat in deze lijst niet het antwoord op je vraag? Mail deze dan naar info@10mijlvanzwollezuid.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen je vraag te beantwoorden.

Iedereen die over de finish van de Edwin van Vilsteren 10 mijl van Zwolle Zuid komt, krijgt als aandenken een medaille mee naar huis.

Sta je ingeschreven voor de 10 mijl maar loop je liever de 5 mijl of andersom, dan kun je dit tot maximaal een week voorafgaand aan het evenement doorgeven. Dit kan via: Afstand wijzigen

Heb je je ingeschreven, maar kun je helaas niet deelnemen, dan kun je de inschrijving overdragen aan een andere loper tot uiterlijk een week voor het evenement. Restitutie van je inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.

 

De organisatie is bereikbaar via info@10mijlvanzwollezuid.nl.

 

Er is een limiet gesteld van totaal 2000 deelnemers voor de 5 en de 10 Mijl.

 

Iedere deelnemer verklaart zich akkoord met de deelnemersvoorwaarden.

 

Er is geen gelegenheid tot douchen na de wedstrijd in wijkcentrum SIO.

 

Bij de KidsRun is er na de finish water beschikbaar voor alle deelnemers.
Bij de 5 & 10 Mijl zijn er op het parcours waterposten beschikbaar. Ook bij de finish ontvangen de deelnemers water.

Een belangrijk uitgangspunt van de 10 Mijl van Zwolle Zuid is dat de opbrengst aan een goed doel geschonken wordt. Het goede doel voor 2022 wordt nog nader bepaald.

 

  • Kidsrun € 5,00
  • 5 en 10 Mijl € 17,00

De inschrijfgelden worden via Ideal geïncasseerd na de inschrijving. Na betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging van je inschrijving en betaling.

In wijkcentrum SIO is er gelegenheid om je om te kleden en om je kleding en andere spullen (onbewaakt) achter te laten.

 

Er zijn geen kluisjes aanwezig voor het bewaren van waardevolle spullen.

 

Geef je bij de inschrijving een geldig e-mailadres door dan ontvang je op dat e-mailadres af en toe een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over de Edwin van Vilsteren 10 Mijl van Zwolle Zuid en aanverwante zaken.

 

Bij de Edwin van Vilsteren 10 Mijl van Zwolle Zuid is medische hulpverlening aanwezig. Zowel op het parcours als bij het start/finish gebied zijn EHBO’ers aanwezig.

 

Op 9 april 2022 is de organisatie van het hardloopevenement bereikbaar voor noodgevallen op telefoonnummer: 06-53149342.

 

Kun je helaas niet meelopen, maar ken je iemand die jouw starnummer over wil nemen, dan kun je dit zelf verwerken door het wijzigen van je inschrijfgegevens. De wijzigingen kun je doorgeven via de link die in je bevestigingsmail staat.

 

Je wordt dringend verzocht om met de fiets te komen. Deze kun je parkeren in de directe omgeving van SIO. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je het beste parkeren bij het winkelcentrum Zwolle-Zuid of op de parkeerplaats ter hoogte van het kruispunt Burg. De Vos van Steenwijklaan en de Landsheerlaan. Vanaf beide locaties is het een paar honderd meter lopen naar wijkcentrum SIO.

 

De snelste drie mannen en de snelste drie vrouwen van alle afstanden vallen in de prijzen en ontvangen een waardebon.

 

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. U loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren u de deelnemersvoorwaarden te lezen voor specifieke informatie.

 

Je kunt op de volgende momenten je startbewijs ophalen:

Bij Lopers Company, Gasthuisplein 2 vanaf vrijdag 1 april t/m donderdag 7 april 

In SIO aan de Thorbeckelaan 2 op vrijdag 8 april van 17.00 – 19.00 uur en op zaterdag 9 april van 13.00 – 16.00 uur

  • 14.30 uur: KidsRun
  • 16.30 uur: 5 Mijl
  • 17.00 uur : 10 Mijl

Er zijn drie startvakken tijdens de 5 & 10 Mijl.
De wedstrijdlopers en recreanten die voor een competitieve tijd gaan, starten eerst. Daarna de andere recreanten. De startvakken worden aangegeven middels vlaggen. Hiermee willen wij het aantal inhaalbewegingen bij de start beperken zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om prettig van start gaan in zijn of haar eigen tempo.

Een hardloopevenement is niet alleen leuk voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers. Kom vooral kijken en moedig de lopers aan om hun doel te bereiken. Een gezellige en feestelijke sfeer kan voor de loper net het extra duwtje in de rug zijn om een mooi resultaat te behalen. Versieringen, spandoeken, muziek, en aanmoedigingen zijn van harte welkom. Zorg er echter wel voor dat er op het parcours geen obstakels zijn die de lopers kunnen hinderen.

 

Nabij het start-finishgebied en bij de waterposten staan toiletten en plaszuilen.

 

De medewerkers van Traffic Support en onze vrijwilligers zorgen voor een veilige situatie voor alle lopers en het verkeer rondom het parcours. Voor en vlak na de loop worden de wegen rondom het parcours hiervoor afgezet.

 

De Edwin van Vilsteren 10 Mijl van Zwolle Zuid is geen officiële wedstrijdloop.