Hardloopclinic

SportService Zwolle organiseert in samenwerking met JEP Runningschool voorbereidende clinics op de Kidsrun. Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en het vasthouden van een looptempo. Met behulp van deze trainingen sta je straks goed voorbereid aan de start van de Kidsrun. Ouders/verzorgers kunnen gelijktijdig een gratis looptraining volgen, scroll naar beneden en lees hier meer over.

Data van de clinics
• Dinsdag 20 maart 15.45 – 16.45 uur.
• Dinsdag 27 maart 15.45 – 16.45 uur
• Dinsdag 3 april 15.45 – 16.45 uur

Heb je de eerste of tweede clinic gemist? Dit geeft niks, aanmelden voor de tweede of derde training is nog mogelijk.

Aanmelden
Aanmelden voor de hardloopclinic: klik hier! Wil je zowel mee doen aan de hardloopclinics als aan de Kidsrun, dan kan je je aanmelden via de button ‘inschrijven’. Ouders kunnen zich ook aanmelden via de genoemde pagina’s.

Kosten
€3,00 (€1,00 per clinic)
Deelname aan de looptraining voor ouders/verzorgers is gratis.

Locatie van de clinics
Sportpark Jo van Marle (Landsheerlaan 42, 8016 KH Zwolle, Zwolle-Zuid)

Looptraining ouders
Gelijktijdig met de clinic voor de kinderen, wordt er door de trainers van JEP Runningschool een looptraining aangeboden voor geïnteresseerde ouders. JEP is een hardloopschool, zij richten zich met haar hardlooptrainingen op de -beginnende- hardloper in regio Zwolle die in groepsverband een stap verder willen komen. De loopscholing voor ouders is tot 16.30 uur, zodat er nog vijftien minuten gekeken kan worden naar de clinic van de kinderen

facebook
twitter
instagram