Nieuwe Hoofdsponsor Huis van Verhuur verbindt zich aan de 10 Mijl van Zwolle-Zuid

20 september was een bijzondere dag voor de 10 Mijl van Zwolle-Zuid, want we hebben met trots de nieuwe hoofdsponsor, ‘Huis van Verhuur’, mogen verwelkomen. Eigenaar John Nadema, die tevens een enthousiaste hardloper is, heeft besloten om niet alleen zijn bedrijf ‘voor prettig wonen & vastgoedbeheer’ te promoten, maar ook een steentje bij te dragen aan de bevordering van sport en gezondheid in Zwolle.

De 10 Mijl van Zwolle-Zuid is al jaren één van de belangrijke hardloopevenementen in onze stad, en het doet ons deugd om te zien dat lokale bedrijven zich blijven inzetten voor de sportgemeenschap.

We willen ook graag onze dank uitspreken aan Edwin van Vilsteren Makelaars, onze vorige hoofdsponsor, voor zijn steun en bijdrage gedurende de afgelopen twee jaar. En we zijn blij dat Edwin als ‘gewone sponsor’ ons evenement ook bij de komende editie ondersteunt!

Met Huis van Verhuur aan boord kijken we uit naar de eerstvolgende editie van de 10 Mijl van Zwolle-Zuid, die zal plaatsvinden op zaterdag 13 april 2024.

Deel op social media: