Ouro Nutrition Endurance (ONE) uit Zwolle nieuwe sponsor van de 10 Mijl van Zwolle Zuid

Het nieuwe Zwolse sportvoedingsmerk is een nieuwe sponsor van het hardloop evenement op zaterdag 13 april 2024.
ONE biedt zowel tijdens als na afloop van de wedstrijd alle deelnemers hun sportdrank aan.
De afgelopen jaren hebben zij hun producten persoonlijk ontwikkeld en uitgebreid getest en uiteindelijk op 20 juni 2023 uitgebracht op de markt.

Kortingscode Ouro Nutrition Endurance (ONE)

Het nieuwe Zwolse sportvoedingsmerk biedt alle deelnemers aan de 10 mijl van Zwolle Zuid een kortingscode aan:

10mijlZwolle_24

Deze code is actief vanaf de inschrijving en biedt een korting van 15% op een bestelling van onze producten. Klik op ons logo en ga direct naar onze website ouronutrition.com Deze code is geldig tot een maand na het event en eindigt op 12 mei 2024.

Over Ouro Nutrition Endurance

Wij (Casper Kwakkel en Berthold Berger) zijn beiden fanatieke sporters en geen onbekenden uit de triathlon- en hardloopsport.
In onze zoektocht naar kwalitatief hoogwaardige sportvoeding en juiste toepassing ervan, kwamen wij erachter dat wij hierin meer konden bieden dan de bestaande markt.
Zo verschilt bijvoorbeeld de hoeveelheid koolhydraten die jij per uur nodig hebt, afhankelijk van jouw activiteit en de tijdsduur. Hiervoor hebben wij een handige tabel toegevoegd, die jij als uitgangspunt kunt gebruiken bij jou trainingen en wedstrijden. Bij het juiste gebruik van onze producten, zul jij jouw energie behoefte beter kunnen doseren, sneller herstellen, waardoor jij uiteindelijk minder vermoeid aan de de volgende training begint! Alle producten zijn van hoge kwaliteit, voor de scherpste prijs en goedgekeurd (NZVT) door de dopingautoriteiten.
Wij vinden het belangrijk dat de beste sportvoeding voor iedereen toegankelijk is. Zo is ons motto: ” Door sporters, voor sporters.”

Wij hebben persoonlijk de voordelen ervaren die het óns oplevert en willen dit we ook meegeven aan andere sporters!

Ambassadeurs

Binnen de atletiek hebben wij op dit moment drie ambassadeurs. Dat zijn Lucas Nieuweboer (winnaar Egmond Halve marathon 2024  en 2u14min op de marathon van Amsterdam 2023),  Jacelyn Gruppen (Nederlands Kampioene 10km op de weg in 2024 en 1u11’01’ op de halve marathon. En last but not least Robert van de Stelt, oud winnaar van de 10 Mijl van Zwolle Zuid 2023 en snelste Nederlander tijdens de Halve marathon van Zwolle) .

Met sportieve groet,
Berthold Berger

Deel op social media: